Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"5.0
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
[ 2011 ] . - DVD . - 1 DVD (1 t, 46 min)
Originaltittel:
[ Cars 2 ]
Talespråk: Bokmål, Dansk, Engelsk og Islandsk
Tekstet på: Bokmål, Dansk, Engelsk og Islandsk
Sjanger:
Opplysninger:
Den berømte racerbilføreren Lynet McQueen og den makeløse kranbilen Bill drar til spennende nye steder i "Biler 2". De skal nemlig konkurrere i det første VM for å avgjøre hvilken bil som er verdens raskeste. Men på veien til mesterskapet møter de hindringer, omveier og lattervekkende overraskelser når Bill blir innblandet i et forbløffende eventyr med internasjonal spionasje. Bill slites mellom å hjelpe Lynet i det viktige billøpet, eller å utføre et topphemmelig spionoppdrag, og hans handlingsmettede reise leder ham ut på en eksplosiv biljakt gjennom gatene i Japan og Europa med vennene i hælene mens hele verden ser på. Filmen fikk terningkast 2-4 i norske aviser. . - Aldersgrense 7 år
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Revetal bibliotek, barnb. 2DVDDvdPå hylla
Den berømte racerbilføreren Lynet McQueen og den makeløse kranbilen Bill tar sitt vennskap til spennende nye steder i "Biler 2" når de reiser internasjonalt for å konkurrere i det første Grand Prix VM for å avgjøre hvilken bil som er verdens raskeste.

Men på veien til mesterskapet møter de hindringer, omveier og lattervekkende overraskelser når Bill blir innblandet i et forbløffende eventyr med internasjonal spionasje. Bill slites mellom å hjelpe Lynet McQueen i det viktige billøpet, eller å utføre et topphemmelig spionoppdrag, og hans handlingsmettede reise leder ham ut på en eksplosiv biljakt gjennom gatene i Japan og Europa med vennene i hælene mens hele verden ser på. En ny og fargerik rollebesetning av raske biler medvirker, inkludert hemmelige agenter, truende skurker og internasjonale racerbil-konkurrenter.

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Biler 2
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://websok.tnb.no/cgi-bin/websok?tnr=434717