Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 210 s.
Bokmål
Opplysninger:
Blant historiene om mennesker som sliter finnes det også noen med positivt utfall. I denne boka forteller personer som har klart å komme ut av rusproblemer og psykiske helseproblemer sine «bedringshistorier». De gir innblikk i livet som det ble levd, livet som det har blitt og hva den enkelte selv mener var viktig i prosessen. Mange mener at blant annet at arbeid, aktiviteter, bolig og gode relasjoner har vært avgjørende. Forfatterne ønsker å vise at det er mulig å få et bedre liv, og at det er ulike veier dit. Fagpersoner kommenterer og reflekterer rundt historiene underveis, og viser til forskning om forhold som kan understøtte bedringsprosesser. Boka er rettet mot brukere, pårørende, studenter og alle andre med interesse for feltet. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
362.29 B
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg bibliotek V fagUtlånt til 1/6/2020
I Et bedre liv er det personer som selv har opplevd «å komme seg bort» fra rusproblemer og psykiske helseproblemer som forteller sine historier. Vi får en beskrivelse av livet slik det ble levd, livet slik det er nå, og hva den enkelte selv forklarer som viktige forhold som støttet bedringsprosessen. Mange understreker at blant annet arbeid, aktiviteter, bolig og gode relasjoner er viktig.

Forfatterne ønsker å vise at det er mulig, og at det er ulike veier til et bedre liv. Fagfolk kommenterer og reflekterer rundt historiene underveis, og de viser til hva forskning sier om forhold som kan understøtte bedringsprosesser.

Boka formidler erfaringsbasert kunnskap og er et viktig bidrag til kunnskapsbasert praksis og mer recovery-orienterte tjenester. Den gir håp om at bedring er både realistisk og mulig, og dette er det viktig å formidle til brukere, pårørende, studenter, fagfolk, arbeidslivet, politikere og folk flest.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Et Bedre liv : historier, erfar
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
http://websok.tnb.no/cgi-bin/websok?tnr=395763