Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Omslagsbilde
"4.0

Les anmeldelser
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2014 . - Bok . - 161 s.
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Emma opplever sin første store kjærlighet sommeren før hun begynner i tiende klasse. Gutten med det merkelige navnet, Hester, er halvt amerikansk og drar tilbake til USA idet skoleåret begynner. Hun står igjen i Stavanger med åpent hjerte og vakler. Emma har kjærlighetssorg og vet ikke hva hun skal gjøre med savnet. Hun lurer på om Hester kommer til å glemme henne, om han sitter og tenker like mye på henne som hun på ham. Høsten kommer og det blir mørkere og kaldt. Nye fester holdes og andre gutter dukker opp i livet hennes. Andre armer som kan varme henne og gjøre henne trygg. Fortelling for ungdomstrinnet.
Hylleplass:
mu
Bestill       Husk denne

(beta)Skriv anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Tønsberg bibliotek B ungdomPå hylla
Tønsberg bibliotek B ungdomPå hylla
Tønsberg bibliotek B ungdomPå hylla
Tjøme bibliotek ungdomPå hylla
Revetal bibliotek, voksen SkjønnmuPå hylla
«Jeg drar kjolen opp over lårene, møter øynene hans før jeg blir borte bak kjolestoffet. Og tida står stille. Nå ser han hele meg. Sakte, sakte. Øynene hans som små trykk over huden. Hva tenker han? Ansiktet mitt gjemt bak stoffet, jeg lukker øynene et lite sekund.»

Emma opplever sin første store kjærlighet sommeren før hun begynner i tiende klasse. Men gutten med det merkelige navnet Hester er halvt amerikansk og drar tilbake til USA idet skoleåret begynner. Hun står igjen i Stavanger med åpent hjerte som banker og slår for ingenting. Hva skal hun gjøre med alt savnet? Hva skal hun fylle hjertet sitt med? Kommer Hester til å glemme henne, eller sitter han på den andre siden av havet og tenker like mye på henne som hun på ham?

Og det blir høst, kaldere og mørkere. Nye fester holdes, nye gutter dukker opp. For det finnes andre, gjør det ikke? Andre armer, andre kropper som kan varme henne og gjøre henne trygg?

Det kan vel ikke være så farlig?

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

-Det er Emma selv som forteller i denne ungdomsromanen, og dette var en roman jeg bare måtte sluke i ett drag. Jeg synes den er litterært meget vellykket, dessuten engasjerende og troverdig, om tema jeg finner interessant, nemlig forelskelse, kjærlighet, og lengsel etter fysisk nærhet mer enn sex.

I tillegg har boka i et godt, lett språk, som kjennes troverdig for Emma.
Anbefales varmt. ♥
Passer kanskje best for jenter, fra 12-13 år.
09.03.2015, 15:14  Kvinne, 48
Rapportér
Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Og hjertet mitt bare
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
http://websok.tnb.no/cgi-bin/websok?tnr=370987