Hopp over navigasjon
         
Søk med mobilen

Treff

1 treff


Omslagsbilde
""
Logg inn med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
2016 . - Bok . - 287 s.
Bokmål
Opplysninger:
"David Bowie: album for album" tar for seg alle Bowies studioalbum fra debuten, "David Bowie" (1967) til og med "Next day" (2013), med vekt på tidsepoken de ble laget i og Bowies inspirasjonskilder. Boken inneholder også kommentarer fra musikerne og produsentene som jobbet i studio med Bowie
Hylleplass:
781.66092 Bowie,D.
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse
Med forord av Torgrim Eggen

David Bowie er popmusikkens mest geniale kameleon. Gjennom 27 studioalbum har han gang på gang prestert å gjenskape seg selv, både musikalsk og imagemessig. Ingen har med samme eleganse og teft vært i stand til å leke så hemningsløst med jazzig croonerpop, teatral glamrock, myk soul, rå funk, stemningsfull elektronika og mengder av andre stilarter. Og ingen andre har som Bowie bygget broer mellom populærmusikk og avantgarde, underholdning og kunst, og på toppen av alt blitt filmstjerne og moteikon.

David Bowie: Album for album er den ultimate feiringen av hans samlede karriere. Den svært anerkjente musikkskribenten og -biografen Paolo Hewitt forteller om den kreative tilblivelsen av disse platene, og om hvordan de har påvirket hele popmusikken. Både langtidsfans og nye generasjoner får her en unik innsikt i hvert eneste Bowie-album fra debuten i 1967 til den siste utgivelsen i 2013.

Bildematerialet i boka er enestående. Det spenner fra ikoniske motiver til blinkskudd som knapt har vært publisert før, signert noen av verdens ledende fotografer. Ingen kunne som Bowie posere i hysteriske kostymer og surrealistisk sminke – på albumcovere og på scenen, i musikkvideoer og i motemagasiner. I tillegg er boka full av mer intime, bak kulissene-foto som viser musikeren i arbeid.

Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Bowie : album for album
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning
Generell URL til dette søket: